Categorii
Cosul Meu

STRONG BASE MOLLY LAC 10 ML- CLEAR

Baza hibridă extrem de puternică și în același timp, flexibilă, care poate manipula chiar și unghiile extrem de problematice.

Datorită formulei inovatoare, are o aderență peste medie a bazei la unghia naturală și a culorii la bază. 

Asigură durabilitatea coafării fără bule de aer și scobituri.

Poate fi folosit pentru a extinde unghia, a-l construi sau a-l folosi ca bază pentru coafarea gelului.

Un lucru este sigur - datorită acestuia veți crește unghii cu aspect perfect sănătos, fără fisuri!

Baza acoperă unghia naturală și creează un strat protector care vă va proteja unghiile împotriva factorilor externi. Cu toate acestea, formula densă de auto-nivelare asigură o muncă confortabilă și vă permite să construiți cu precizie un cui.

Datorită proprietăților sale extrem de întăritoare, baza este dedicată unei plăci slăbite și deteriorate care necesită o terapie extraordinară. În plus, baza nu se coace în lampă, astfel încât confortul la stil crește la maximum.

Unghiile tale nu au fost niciodată atât de hrănite! Compoziția unică a bazei funcționează perfect pe placa naturală și umple mici cavități, oferind o bază excelentă pentru o manichiură perfectă.

Suport de bază excepțional STRONG pentru unghii fragile.  


*Produsele prezentate sunt comercializate in ambalajul original al producatorului. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.
Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site, acestea se pot modifica in functie de actualizarile producatorilor fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: strong , base , molly , lac , ml- , clear , primer-base-top