Categorii
Cosul Meu

Lampa UV LED Profesionala SunOne 2C 48w

Lampa UV LED Profesionala SunOne 2C 48w
Stoc epuizat

Lampă LED de nouă generație care polimerizează toate tipurile de geluri UV și oje (lacuri) semipermanente. Acest lucru se datoreză  celor 32 de LED-uri cu lumină duală, perfect distribuite,  capabile să emită atât radiație UV identică cu a tuburilor fluorescente (365nm) cât și radiație specifică gelurilor LED (405nm). Putere 48W.

Lumina emisă de această lampă nu este violetă, ca a lămpilor clasice, ci este o lumină albă, asemănătoare luminii soarelui, mult mai confortabilă pentru ochi și piele. Timpul de lucru este afișat de display-ul electronic cu 3 digiți mari, elegant și foarte vizibil! Carcasă ergonomică de culoare albă cu finisare lucioasă (lăcuită).

Lampa este echipată cu timer digital cu 3 poziții, de 10, 30 și 60 de secunde, intervale în care lampa funcționează la putere maximă Full Power.

Pentru confortul clientei lampa este prevăzută și cu un mod special de funcționare, denumit "Low Heat". În acest mod intensitatea luminii UV crește lent, treptat, începând de la jumătate din putere până la puterea maximă, în decurs de 99 de secunde. Astfel este evitată complet senzația de arsură atunci când se polimerizează straturi groase de gel constructor, sau straturi de gel aplicate direct pe unghia naturală.

Un alt element de confort îl reprezintă bariera cu lumină infraroșie (LED IR + senzor) care detectează introducerea mâinii și care aprinde automat lampa. Lampa se stinge deasemenea automat la scoaterea mâinii.

Avantaje lampă:

  • furnizează radiație UV duală, 365 și 405 nanometri - polimerizează orice tip de gel/gel-lac/ojă semipermanentă
  • LED-urile sunt distribuite după un algoritm special astfel că fluxul UV are o intensitate uniformă pe orice unghie
  • deosebit de compactă și de ușoară, baza se detașează pentru curățare facilă sau pentru a fi folosită la pedichiură
  • ușor de utilizat - butoane separate pentru fiecare funcție, display electronic mare, barieră cu senzor IR
  • mod de lucru "Low Heat" pentru evitarea senzației de arsură
  • lumina emisă este apropiată de culoarea albă, naturală, fiind mai ușor de suportat de ochi și piele decât lumina lămpilor UV de tip vechi
  • durată de funcționare îndelungată - 50.000 ore - fără grija înlocuirii tuburilor
  • 6 luni de garanție și suport

*Produsele prezentate sunt comercializate in ambalajul original al producatorului. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.
Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site, acestea se pot modifica in functie de actualizarile producatorilor fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun