Categorii
Cosul Meu

PILE-BUFFERE

Pile unghii

Pila de unghii este esenţială în orice trusă de manichiura! La FSM-ROMANIA vei gasi pile de diverse granulatii, tipuri şi forme, astfel încât să poţi alege exact ceea ce ai nevoie pentru cerintele tale.

Haideti sa vorbim putin despre un factor foarte important, si anume, Granulaţia pilelor de unghii

Pilele de unghii cu granulaţie fină sunt recomandate pentru pilirea şi modelarea delicată a unghiilor naturale, iar cele cu granulaţie mai dura sunt recomandate pentru unghiile din acril sau din gel. Asadar, pilele de unghii se găsesc în granulaţii variate iar cu cât aceasta este mai mică, cu atât pila este mai dura, si anume:

GRANULATIA DE  80 - este pentru pilele foarte grosiere, recomandate prelucrării unghiilor acrilice sau a celor cu gel;

GRANULATIA DE  100 - este eficientă pentru scurtarea lungimii unghiilor artificiale şi nu este recomandată pentru unghiile naturale;

GRANULATIA DE  180 -  se poate folosi în siguranţă atât pe unghiile naturale, cât şi pe cele false;

GRANULATIA DE  240 - este perfectă pentru lustruirea şi finisarea unghiilor naturale, în special a celor subţiri şi deteriorate;

GRANULATIA DE  500 - este doar pentru lustruire şi nu se poate utiliza pentru modelare sau scurtare.

La FSM-ROMANIA vei găsi o gamă variata de granulaţii astfel vei putea alege pila potrivita pentru ceea ce doresti sa lucrezi.


Pila de 80 / 80 se foloseşte pentru îndepărtarea produselor rezistente. Acesta este cea mai grosieră pila pe care o poţi găsi pe piaţă şi nu se recomanda pentru a îndepărta produse foarte subţiri sau care sunt aplicate direct pe unghia naturală. De asemenea, nu trebuie uitat că gelul este mai uşor de îndepărtat decât acrilul, deci necesită o presiune mai mică pentru a fi îndepărtat.


Completează-ţi şi tu trusa de manichiură cu pilele de unghii de care ai nevoie! Aici vei găsi produse de calitate la preţuri foarte accesibile.


Ghidul granularii bufferelor de unghii

La fel ca pilele, bufferele de unghii au şi ele numere. Totuşi, acestea sunt făcute din materiale mai delicate şi mai moi decât pilele şi se recomanda pentru a da strălucire unghiilor acrilice sau naturale. Pentru a da luciu unghiilor acrilice, se va începe cu cel mai mic număr de buffer şi se va creşte spre cel mai mare.


Când îndepărtezi unghiile cu gel este esenţial să te asiguri că nu vei deteriora unghia naturală folosind o pilă prea groasa. Cea mai potrivită pila pentru această operaţie este cea cu granulaţie medii, 100 / 180. Dacă îndepărtezi gelul înmuiat, este bine să foloseşti pila cu granulaţia 180 pentru a rupe stratul superior. Odată ce gelul este îndepărtat complet, poţi lustrui uşor unghia cu pila de granulaţie 180 sau 240.

Afişare 1 - 20 din 32 (2 pagini)